perjantai 12. elokuuta 2011

La fiesta de despedida / Läksiäiset





Juhlimme viime viikonloppuna pienellä vanhan kotikaupunkini ystävistä muodostuvalla porukalla lähtöäni. Ilta sujui alusta loppuun saakka rattoisasti ja vaikkei ohjelmaamme mitään erityisempää kuulunut, se oli hauskin baari-iltani aikoihin! Kyllä se niin vaan on, että Kaarleholvi on Oulun yön kiistämätön sydän. Tämän voi todeta jo ravintolan ulkopuolelta, jossa sisäänpääsyä jonotetaan kiltisti lähemmäs kaksi tuntia tavallisenakin lauantai-iltana, kun kello lähenee puolta yötä.

Kuvat on otettu iltahämärässä kymmenen aikoihin, joten laadultaan ne eivät ole ihan parasta mahdollista. Yksikään kokovartalokuva taas puolestaan ei suostunut tarkentumaan kunnolla, mutta menkööt nyt tällä kertaa. Kokonaisuuden siitä hahmottaa joka tapauksessa ja sumeudesta huolimatta tykkään kuvan tunnelmasta.

Tunika on muuten löytö Zaran kesäaleista. Löytö sanan varsinaisessa merkityksessä siitäkin syystä, että se on 100% silkkiä ja monikäyttöinen niin mekkona kuin paitanakin. Liehuhihat ja -50% -hintalappu sinetöivät ostopäätökseni jo ennenkuin pääsin tuota ihanuutta sovittamaan.

tunika Zara
hame second hand
kengät Zara
sormus YSL

1 kommentti: