sunnuntai 14. elokuuta 2011

Besos desde Flow / Suukkoja Flow:sta


Pikaiset heipat, terveiset ja paljon suukkoja Helsingin Suvilahdesta! Flow on kovassa käynnissä ja viimeistä viedään tänään, kun tämän vuoden viimeinen flow-päivä starttailee käyntiin. Eilinen sujui varsin rauhallisissa, mutta mahtavissa tunnelmissa ja hyvässä seurassa. Erityisen kattavia postauksia reaaliajassa en siis valitettavasti pysty viikonlopun aikana tarjoamaan, mutta palataan ehdottomasti asiaan viimeistään maanantaina tai silloin, kun saan käsiini kaikki porukkamme kahden pokkarin kuvat. Ainut harmi on tähän asti ollut kielto järjestelmäkameroiden tuomisesta alueelle, pimeässä otetuista kuvista puolet päätyy melkoiseksi pikselimössöksi.

Kivaa sunnuntaita niin Flow:n koluajille kuin kaikille muillekin, itselläni on vielä hurjat kolme päivää aikaa nauttia Suomen kesästä ja sen kauneudesta. Jännittää!

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, sattui silmiin kun etsin blogeja Madridista, itsekin kun siellä asun (tosin pysyvästi) :) Toivottavasti kaikki lähtee sulla hyvin käyntiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tervetuloa! Toivon samaa vähän itsekin, aika kauhusta kankeena heräsin viimeiseen päivään täällä :D. Jos sulta löytyy kivoja menovinkkejä niin otan niitäkin mielelläni vastaan!

    VastaaPoista