tiistai 16. elokuuta 2011

Rosa y seda / Roosaa ja silkkiä

Hei vaan ja anteeksi. Tiedän, että postaukset alkavat käydä yksitoikkoisiksi, kun muuta asiaa ei asukuvien lisäksi ole riittänyt. Kaikki tämä johtuu monen sattuman summasta; en oo onnistunut vielä saamaan käsiini kaikkia muihin postauksiin tarvitsemiani kuvia, enkä millään tahdo julkaista niitä vajanaisina tai keskeneräisinä. Lisäksi viikonlopun festarireissu rokotti aikatauluani useammalla päivällä ja viimeiset suomitunnit yöunia lukuunottamatta tulenkin kuluttamaan laukkuja pakaten. Lähtö kun häämöttää ensi yön jälkeen aamun pikkutunneilla!

Tässä kuitenkin yksi viime päivien asu kuva-arkistojen kätköstä. Tykkäsin, vaikka itse sanonkin. Törmäsin vastaavaa muistuttavaan asuun jollain katumuotisivustolla ja toteutin oman versioni näin. Kuvaa ei inspiraatioasustani ole nyt valitettavasti tarjolla, mutta kokonaisuuden pääelementit siinä ja omassani ovat roosa silkkipaita, tummat pillifarkut, rento nahkalaukku ja kokonaisuuteen sointuva huivi viittana. Huivilla on helppo korvata takki alkavan syksyn viilentyvinä päivinä ja noinkin ison tapauksen voi pukea monella eri tapaa.




silkkipaita H&M
farkut Filippa K
huivi H&M
laukku Mulberry
kello Tommy Hilfiger

PS. Lainahöyhenissä-blogissa on meneillään Stylestalker Giweaway -arvonta, menkää kiinnostuneet kurkkaamaan.

3 kommenttia:

  1. Voi hitsi ei päästä "yhille" nyt hetkeen, mut kun tuut joskus takasin suomeen niin täytyy nähdä ! Hyvää matkaa ja kirjottele kauheesti sieltä epsanjasta kuulumisia ♥ !

    VastaaPoista
  2. se on muuten seda, seta tarkoittaa sientä.

    VastaaPoista
  3. Roosa, kiitos! Nyt on viimein kämppä ja pääsen omalla koneella nettiin, eli kohta on tiedossa lisää postauksia.

    Anonyymi, oho ja kiitos. Mikä lie ajatuskatko ollut tuossakin... :D

    VastaaPoista